SERACELL i VITA34

Ujedinjeni za klijente!

S ponosom objavljujemo da je Seracell postao deo Vite34, najstarijeg biomedicinskog centra u Nemačkoj.

Spajanjem dve najveće nemačke kompanije spojiće se decenijsko iskustvo Seracell-a i Vite34 čime će klijenti obe kuće dobijati neprikosnovenu uslugu.

Iskustvo od preko 1000 pripremljenih uzoraka matičnih ćelija, dvostruko osiguranje od bankrotstva, Jacie i GMP sertifikati samo su neke od prednosti koje Seracell unosi u Vita34 grupaciju.

DR WOLFGANG KNIRSCH

CEO Seracell Pharma AG :: CEO Vita 34 AG

Vita 34 će nastaviti uspešno operativno poslovanje Seracell-a i Seracell će nastaviti saradnju sa partnerom u Srbiji i drugim evropskim zemljama.

Svi novi klijenti koji odluče da sačuvaju matične ćelije svog deteta u Seracell-u će dobiti najviši nivo kvaliteta u procesuiranju i čuvanju.

Ovo je veliki korak napred za sve nas u Vita 34 porodici i Seracell klijente u Srbiji.

AAA REJTING GARANT KVALITETA
SERACELL I VITA 34 Ujedinjeni za klijente!

KLIJENTI SERACELLA SU NA DOBITKU

Svi klijenti Seracella iz Srbije koga zastupa CORD iPS će sada dobijati premijum uslugu, jer će na snazi ostati uslovi koji su važili u Seracellu, a kojima će biti pridodate usluge VITE34 u vidu besplatne pripreme uzoraka, ekspertske podrške u lečenju i uslugu mobilnog transplantacionog tima.

Dok će u Nemačkoj doći do fuzionisanja brenda Seracell i Vite34, u ostalim zemljava Evrope će zbog odlične reputacije, pod brendom Seracell nastaviti da se pruža dosadašnja usluga uz dodatak premijum usluga Vite34.

AAA REJTING GARANT KVALITETA

Glavni razlog za kreiranje premijum usluge za klijente leži u činjenici da će CORD iPS, zastupnik Seracella za Jugoistočnu Evropu, biti jedina u celoj grupaciji Vite34 koja ima AAA bonitetni rejting.

Takav rejting je garant sigurnosti svima koji čuvaju matične ćelije, jer posluju sa najstabilnijom kućom u regionu, ali i omogućava CORD iPSu pregovaranje boljih uslova za svoje klijente.

AAA REJTING GARANT KVALITETA
Akcija Seracell: Slavljenički vaučer za klijente Seracella 200 evra

SLAVIMO UJEDINJENJE!
NAGRAĐUJEMO KLIJENTE!
200 EUR POPUSTA ZA ČUVANJE MATIČNIH ĆELIJA

 

Usled spajanja dve kompanije doćiće do korekcije cena koje će se izjednačiti sa cenama koje nude drugi zastupnici Vita34 grupacije.

Međutim, dobra vest je da će CORD iPS svim klijentima koji se u narednom periodu odluče za SERACELL krioprezervaciju matičnih ćelija u okviru Vita34 grupacije pokloniti slavljenički vaučer u iznosu od 200 Evra.

I ne zaboravite, Seracell Vam nudi 20 + gratis 5 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija u okviru standarnog paketa. Ubedljivo najbolju ponudu na našem tržištu.

Sačuvajte matične ćelije svog deteta po najboljim uslovima.
Iskoristite slavljenički vaučer i popust.

Srećno na porođaju!

Saznajte više informacija pozivom
besplatnog info centra

0800 808 808
011 414 65 65